NU STARTAR VI 4GOOD BUSINESS NETWORK 2!

juni 15, 2015 at 8:30 f m Lämna en kommentar

carina sunding - Marie ThorslundNU STARTAR VI 4GOOD BUSINESS NETWORK 2!

Hej alla networking queens out there! I våras förverkligade vi en av våra drömmar. Att samla nytänkande och nyfikna powertjejer i ett annorlunda affärsnätverk. Intresset och gensvaret har varit enormt och nu är vi extra glada att kunna erbjuda 80 nya tjejer plats i ett nytt 4good Business Network med start i höst!

4good Business Network är ett exklusivt affärsnätverk med begränsat antal platser för dig som vill knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och utvecklas tillsammans med andra powertjejer i ett helt nytt sammanhang. På nätverksträffarna möter du också nytänkande inspiratörer och företagare!

Hoppas du är en av oss!

Lets do some networking hälsar Carina & Marie

Lär mer och anmäl dig här!

Här är några av inspiratörerna du kommer träffa i 4good Business network!


Andreas Carlsson – mannen som vet hur du går från idé till succé! Som en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare, programledare, författare & grundare av ”Academy of Music and Business” – vet han vad han pratar om. Hur paketerar du din idé och pitchar in den så att du får förverkliga din dröm? Andreas delar med sig av sina verktyg.


Hur gör du strålande affärer med sociala medier? Sociala medier-strategen, Expressenkrönikören och internationella föreläsaren Frida Boisen inspirerar och ger sina asolut bästa tips på hur du lyckas med allt från ditt personliga varumärke till ditt företags kampanjer i sociala medier.


Susanne Liljenberg, grundaren till GRANIT är den kreativa entreprenören som berättar hur du med enkla medel bygger ett tydligt och lönsamt varumärke – med hjärta. Hon får saker att hända och brinner för att se sina och andras idéer förverkligas!


Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar Trine Grönlund med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Trine inspirerar oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex.


Elaine Eksvärd är Sveriges främsta retorikexpert som med jämna mellanrum analyserar makthavarnas kommunikation i morgonsofforna. Hon har föreläst med både Tony Blair och Skavlan. När hon inte kommenterar våra politiker så driver hon retorikbyrån Snacka Snyggt. Hon peppar och inspirerar om hur du får mer vardagsmakt – och såklart, hur du snackar snyggt!


Storycoachen (& en av grundarna till 4good) Katrin Sandberg, älskar stories. Hon arbetar dagligen med att hjälpa människor att bli Story Strong. Hur då? Jo, hon förädlar och förbättrar din berättelse, ditt varumärke, din föreläsning eller presentation genom att börja tala från hjärtat. Alla bär vi på en historia. Vilken är din?


Marie Thorslund är Creative Director på 4good. Hon har 20 års erfarenhet inom reklam- och marknadsföring från några av Sveriges starkaste varumärken som Tele2, Fritidsresor och Twilfit. Marie är en sann Networking Queen! Hennes superpower är att nätverka och att dela med sig av sina kontakter och kunskaper till andra.


Nu har det gått nästan elva år sen Carina Sunding lämnade mediakarriären för att starta 4good tillsammans med tre andra tjejer. Idag är hon vd för Sveriges största inspirationsnätverk med närmare
25 000 medlemmar! En idé-driven entreprenör som älskar att inspirera andra att följa sina drömmar!

Entry filed under: 4good Business Network. Tags: , , , , , , , .

Mårten Nylén klar för Eat Love Live! Till förmån för barncancerfonden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

juni 2015
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: