Josefine Jäger: Hello Green!

maj 26, 2015 at 7:30 f m Lämna en kommentar

Josefine Jäger är känd för sitt arbete inom rawfood och det växtbaserade köket. I april 2014 kom hennes första bok ”Hello Green – ett äventyr i växtriket”, som sålde i 10 000 exemplar de första 6 veckorna. Josefine inspirerade på Love Your Life-dagen 2015 hur du enkelt kan få in mer grönt i vardagsmaten.

4 snabba tips från Josefine hur du kan gå mer green!

  • Våren är en bra tid att rena både kropp och sinne! Blanda smoothies och välj ut det du själv känner för. Helt enkelt skräddarsy din egen rening. Men blanda inte för många olika ingredienser, gör det enkelt!
  • Underhåll kroppen. Go cleanse not crazy! Möt dig själv i din längtan eller behov 🙂
  • Hitta balansen och ta hand om dig själv!
  • Våga känna in kroppen och verkligen känna efter!

På Love Your Life-dagen passade vi på att fråga henne vad Rawfood är och hon skickade med en tvåveckors-utmaning till dig!

Mer om Josefine Jäger

Josefines önskan om att lära sig om grönt och att äta mer grönt började redan som liten i mormors kök. Redan som tonåring praktiserade hon på pappas restaurang och såklart gick hon på hotell – och restaurangskolan. När hon som student besökte London fick hon träffa en RAW food restaurang ägare och det var då det hände.

Hon kände att hon hittat hem!

Väl hemma i Stockholm startade Josefin en smoothie och juicebar och hon hjälpte till med att ta fram en ekologisk profil till ett livsmedelsföretag, samtidigt som hon jobbade som marknads och PR koordinator på ett livsmedelsföretag. Trots att Josefine hade ett bra och attraktivt jobb längtade hon mer och mer efter att få jobba med händerna i maten. Hon reste till USA för att få mer inspiration och fördjupade sina kunskaper och lärde sig ännu mer om rawfood.

Med de sköna vibbarna från Los Angels sa hon upp sig och startade sitt egna företag. Hon ville förverkliga sin dröm och jobba med rawfood på heltid. Hon fick ett bokkontrakt, och samtidigt som hon satte sig ner och skrev insåg hon att intresset för Raw food blev större även här hemma i Sverige. Idag har Josefine utvecklat ett eget rawfood-koncept och jobbar med att inspirera människor till att äta mer grönt och må bättre. En vision om ett hälsosammare Sverige, där fler och fler njuter av ekologisk, smakrik, näringstät och vacker mat, som ger lyster från insidan.

Heja dig Josefine!

Entry filed under: Love Your Life. Tags: , , .

Sol och drömmar på Mallorca Lina Hedlund: Passa inte IN utan passa PÅ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

maj 2015
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: