Gör det omöjliga möjligt! Aron Andersson

maj 6, 2015 at 6:09 e m Lämna en kommentar

Det är inställningen som avgör! Den 21 september kan vi stolt presentera en av Sveriges starkt lysande nya föreläsarstjärnor – Aron Anderson! En fullspäckad eftermiddag på Rival med motivation, om att sätta upp mål, nå dem och att njuta av resan dit. Och han vet vad han pratar om! Aron har både cyklat till Paris, åkt Vasaloppet och bestigit Kebenekasie, trots att han sitter i rullstol. Läs mer och boka en kickstart med en helt grym motivatör!

441784goodworkbanner640x220pxaronanderson3

Aron Andersson är inte som alla andra. Han har inte samma förutsättningar som alla andra och framför allt – han gör inte som alla andra. När han var liten fick han cancer i ländryggen. Läkarna började expermintera med olika cellgiftsbehandlingar. Men det lyckades inte. Som nioåring blev det operationsbordet – och bort försvann cancertumören. Men även nerverna till benen som gör att Aron idag sitter i rullstol.

Det var då han stod inför valet att tycka synd om sig själv för att han hade hamnat i rullstol eller valet att vara tacksam över att han var vid liv och göra det absolut bästa möjliga av sin situation. Han tog chansen och bestämde sig där och då för att vara tacksam över det han hade och att göra det absolut bästa av sitt liv. Han lät inte sina begränsningar stoppa honom. Så här peppade han på 4goodscenen A Brand New You våren 2015:

Aron väljer att se möjligheterna. Det är den inställningen som tagit honom till fyra Paralympics, fått honom att vinna VM guld i segling, bli först med att cykla handcykel till Paris och att bestiga Kebnekaise som första person någonsin i rullstol. Idag är han också en viktigt ambassadör för Barncancerfonden. Aron menar också att lyckan inte ligger i att nå målet, utan att glädjen finns i resan dit. MEN ju häftigare mål desto häftigare resa 🙂  Vi på 4good älskar Arons inställning!

Arons bästa tips:

Låt ingen annan bestämma vad som är möjligt för dig!

Kör bara! Gasa 🙂

Låt ingen annan bestämma begränsningar för dig eller vad som är möjligt.

OCH NU KOMMER HAN PÅ 4GOOD WORK!

Entry filed under: Uncategorized.

Kristin Kaspersen: Så tränar du och mår bra! Paolo Roberto: Det är så du ska träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

maj 2015
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: