Ses vi på Solskensresan?

mars 16, 2015 at 11:23 f m Lämna en kommentar

40915bannersolskensresan

8-11 oktober intar vi vårt favorithotell Feliz i Palma på Mallis – med 90 4goodtjejer! Denna gång hänger Bounce-Jennie & träningsinspiratören Shirin med, såklart blir det även baravaratid, kompistid, shoppingtid och pyssla-om-dig-självtid.

Läs mer om Solskensresan och boka din plats här!

Ps. Det här och mycket mer ingår 😉

3 Happy Morning Yoga & Shake That Bootie-danspass med Jennie Widegren

Premiär! Energisprakande, elektriska och coola Jennie Widegren som är en av grundarna av den legendariska streetdansgruppen Bounce hänger med på Solskensresan! Tillsammans med Jennie väcker vi kroppen och livsandarna till liv varje morgon med utsikt över Palmas hamn i en Happy Morning Yoga. På eftermiddagarna är det dags att shake it med hennes roliga Feminine Vibe danspass. Sista kvällen får du ta del av Jennies historia i en inspirationsföreläsning. Hon har varit med om mycket – som när Bounce avslutade sin långa karriär med 5 utsålda (!), bejublade shower i Globen. Träning och fitness är en stor del av Jennies liv och hon har gett ut boken ”Träna hemma på 10, 20 eller 30 minuter”. Yoga har varit en del i hennes liv i många år och hon är utbildad Mojoyogalärare. Helt enkelt – she likes to move! Idag driver hon dans- och fitnesscentret House of Shapes med förre Bounce-kollegan Benke. Let’s do some yoga & have us shake our booties, säger vi på 4good 😉

Morgonjogg, PT-träning & Boostföreläsning med Shirin Djavidi

Hon är träningsjournalisten & PT:n som packade ihop familjen och flyttade till Mallis. Shirin Djavidi är en riktig solstråle, du kanske har läst hennes artiklar i Aftonbladet där hon inspirerar hundratals att komma igång med träningen? Hennes träning handlar om att hitta balans, både fysiskt och mentalt, och hon lever som hon lär 🙂 Nu har hon precis kickat igång SKY Training, som är en mix av styrka, kondition och yoga – som du får testa på när hon kör PT-träning med oss som vill två eftermiddagar utomhus! Vi ser fram emot att jogga med Shirin upp till Happy Morning Yogan uppe på kapellet och att få höra hennes story om hur det är att våga ta det där klivet många längtar efter. Superkul – det är Shirins premiär-Solskensresa! PS. Redan nu kan du bli peppad av Shirin & Mallis – spana in hennes Instagram @shapebyshirin.

Entry filed under: 4goodliving, Resor. Tags: , , , , , , , .

Law of attraction – Annika Sjöö! Andreas Carlsson: så gör du succé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

mars 2015
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: