Säsongsavslutning av Pay It Forward!

maj 16, 2014 at 3:23 e m Lämna en kommentar

IMG_3008

Receptet på vardagslycka… det tycker vi helt klart är att göra någonting gott för någon annan – Do good – and you feel good 🙂 Just Pay It Forward var temat för våra 4goodkvällar – och vilka kvällar det blev i Stockholm, Göteborg och Malmö med fantastiska inspiratörer och gripande historier!

700 4goodtjejer var på plats på Cirkus igår, laddade för en kväll med mycket känslor. Och just så blev det

Malin Sävstam

Malin Sävstam, som trots att hon miste större delen av sin familj i tsunamins flodvåg 2004, idag hittat tillbaka till både livet och kärleken. Hon delade med sig av knep på hur man faktiskt överlever – och just då gör hon ju det. Pays it forward. Sprider vidare hopp och framtidstro till andra som går igenom något som känns helt oövervinneligt. Tack Malin!

Martha Ehlin

Martha Ehlin, the survivor! Wow. Tänk dig att sitta hemma i nio månader och vänta på ett samtal som avgör om du kommer leva länge. Som kommer säga att ja, du kommer få 5 donerade organ och överleva. Tillslut ringde telefonen. Och det var starten på Marthas nya liv – och hon bestämde sig för att Pay it forward! Idag har hon varit med och startat MOD – mer organdonation, som sprider kunskap om hur viktigt det är att fatta ett beslut. Bestämma sig hur man vill göra den dagen det tar slut. Som kan rädda en annan människa. Heja dig Martha!

(Vill du också heja? Just nu säljer vi våra 4goodarmband till förmån för just MOD – spana in vår webbshop!)

Paul Svensson

Stjärnkocken Paul Svensson, har hittat sitt kall i livet – nämligen att matmissionera! För det är just det han gör. Hans passion för råvaror och kvalitet lyser igenom och sprider sig överallt. Wow! Vem blev inte sugen att smita hem och tillaga en morot – såsom den skulle vara en oxfilé efter hans pepp? Allt är i ditt mindset och i att faktiskt försöka ett varv till. Stanna upp och tänka: Vad tror jag på? Vad är viktigt för mig? För med små medel kan du genom matlagningen göra bra val för att vi ska ta bättre steg i framtiden – och Pay It Forward 😉

Daniel Mendoza

Och vem blev inte berörd av Daniel Mendoza livshistoria, entreprenören som grundade Good News Magazine, tidningen som bara sprider goda nyheter med övertygelsen om att godhet föder godhet. Vi tror honom 🙂

Det känns alltid lite tomt såhär dagen efter en 4goodkväll. Vi saknar alla härliga 4goodtjejer och vill ses ännu mera! Då är skönt att veta att i september är det dags igen – för Eat Love Live! Hoppas vi ses då 🙂 Läs mer om kvällarna här.

Kram och hej – och kom ihåg, Pay It Forward 🙂20131025-085349.jpg

 

Ps. På vår Facebook hittar du alla foton från kvällarna bland våra album!

Entry filed under: 4good, Möt 4goods inspiratörer. Tags: , , .

Vår Happiness Challenge är igång! Eija och Emma – vilken story!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

maj 2014
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: