Circle of Friends!

oktober 23, 2012 at 3:26 e m 1 kommentar

Igår var det dags för 4goodkväll i Stockholm. En kväll när vi ville hylla vänskapen och alla goda relationer vi har runt omkring oss. 600 tjejer ur nätverket samlades på ett fullsatt Rival för att njuta, peppas och umgås!

Matpassionistan Alexandra Zazzi inledde kvällen med att prata om det italienska köket, om att mötas vid bordet och att ta oss tid att se varandra – titta varandra i ögonen. Så klart älskar hon den italienska livsstilen och peppade oss till att bli lite mer Italian siesta style istället för att stressa på som galningar. Lättare sagt än gjort, eller hur :-)? men helt klart en poäng!

Janne Gunnarsson pratade om värdskap och om sina två bekantskaper – taxichauffören Simon och Peyman som kör flygbussen Umeå och möter människor på ett helt nytt sätt. Peyman menar att han inte jobbar som busschaufför utan med att ge människor en bättre dag, han har inga passagerare utan gäster på sin buss…. så skön inställning! Janne pratade om att lämna en springa i dörren öppen för nya bekantskaper och fick oss att skratta gott med sin berättarstil och sköna kroppspråk. Han brinner för värdskapet konsten att få alla att känna sig välkomna och att vi alla ska vara lite mer människor. Underbart!

Malin Berghagen och hennes vänner Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Anna Olaousson berättade hur det lärt känna varandra och vad vänskapen betytt för dem. Andreas kärleksförklarade Tess som vän som fanns där än mer för honom när han fick beskedet om sin HIV. Anna (längst till höger) och Malin lärde känna varandra bara för några år sedan, härligt med ny vänskap i vuxen ålder!

Fantastiska blomman Zinat avslutade kvällen om den sorts vänskap som man aldrig glömmer. Om hennes skolvän från Iran som hon aldrig mer återsåg. Starkt och gripande.

En 4goodkväll med massor av känslor – högt och lågt, skratt och gråt! Jag tar med mig att jag ska vara ännu mer rädd om mina vänner och framförallt visa hur mycket dom betyder för mig. Och att lämna en liten glänta till mitt vänskapshjärta öppet för nya vänner. Bilder från kvällen hittar du snart på Facebook!

Nästa 4goodkväll i Stockholm heter Shine då vi vill skina, glittra och lysa lite mer – den 26 november på Rival med körledaren Gabriel Forss som ska få oss att sjunga, New Yorkfrun Janique Svedberg och komikern Katrin Sundberg och men en solskenshistoria från Mästerkocks Sigrid!

Alcazar var ett av mina favoritband förut (jag vet, jag är ett discosnöre :-)) När vi tackade Malin och hennes vänner fick jag som bonus stå mellan Andreas och Tess som tidigare var två av medlemmarna i Alcazar och svänga lite på höfterna. Vilken lycka!

4goodkramar från Carina

Entry filed under: 4good. Tags: , , , , , , , , , , , , , .

Öppna kompisluckan! Barista!

1 kommentar Add your own

  • 1. Susanne Larsson  |  oktober 26, 2012 kl. 1:50 e m

    Tycker det var en fantastiskt fin och inspirerande kväll. Tyckte väldigt mycket om mixen i alla som pratade och framför allt Malin Berghagens vänskaprelation med kompisen och Jan Gunarsson. Gillar när det inte blir för fokus på kändisar. Kram Sussi

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

oktober 2012
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: