Öppna kompisluckan!

oktober 19, 2012 at 6:50 f m Lämna en kommentar

På måndag är det dags för vår nya 4goodkväll Circle of Friends där vi vill hylla vänskapen och kompiscoaching.

Vänskap kan vara som med min vän Lena som jag lärde känna på gymnasiet. Hon åkte på språkresa och träffade kärleken i Paris och blev kvar där. Vi har inte träffats så mycket sedan dess och inte heller har vi den där underhållande kontakten med mail och telefon, men när vi väl ses då är det precis som ingen tid passerat sedan sist, vi bara plockar upp där vi var – så tryggt, skönt och kul. Vi vet var vi har varandra, helt enkelt och vänskapen är självklar.

Eller som en som av våra 4goodfavoriter Emma Hamberg pratade om på förra 4goodkvällen Eat Love Live. Hon tycker att vi ska öppna kompisluckan i bröstet och släppa in en ny vän i hjärtat ibland. Så gjorde Emma när hon träffade sin vapendragare och husmorsekompis Annette Rosvall som hon nu skriver sina kokböcker tillsammans med. De båda gick och gluttade på varandra i barnens klass innan de via ett gemensamt projekt träffades och blev vänner. Och precis så var det för mig och min nya kompis Karin. Vi hade barn i parallellklass och såg varandra varje morgon. På ett föräldramöte frågade jag henne om hennes snygga tröja och pang, där var det klart. En av mina bästa vänner nu 🙂

Så  öppna kompisluckan i bröstet och låt en ny kompis komma in ibland 🙂 Och kom och hylla vänskapen med oss på måndag tillsammans med Alexandra Zazzi, Malin Berghagen & hennes vänner Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Anna Olausson. Ståuppkomikern Zinat Pirzadeh berättar om livsavgörande vänskap och värdskapsproffset Janne Gunnarsson lär oss hur vi kan bli ännu bättre på att möta alla människor med värme och empati.

Hej från Carina på 4good

 

 

Entry filed under: 4good. Tags: , , , , , , , , , , , , .

Solskensresan till Mallorca dag 3 o 4 Circle of Friends!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

oktober 2012
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: