Heja heja Martina Haag!

augusti 6, 2012 at 12:36 e m Lämna en kommentar

Bild

Blir så glad när jag läser om Martina Haag i senaste Amelia. Semestern börjar övergå i jobb och då längtar jag till nästa uppsättning 4goodkvällar. Gillar när allt drar igång snart, känsla av nytt som i skolan – nya böcker, pennor, nya planer, nya vita fina blad – en nystart! Den 12, 13 och 17 september är Martina med på våra 4goodkvällar och berättar om hur hon, stillasittande, datorknappande författare, som inte hade tränat sedan gympan på högstadiet blev löparfrälst. Hennes första runda var 12 minuter… Men det blev flera och längre och nu kan hon inte vara utan. I höst kommer hennes löp-pepp bok Heja! Heja!

Vi på 4good gillar henne för hon vågar! Hon var drottningen av a-kassan som blev författare och skådespelerska som hon alltid drömt om. Och hon har fyra kids – med en och samma man (still married :-)) Och hon har vunnit På Spåret. Bara en sån sak.

Så snart kickstartar vi hösten med 4goodkvällarna Eat Love Live – om att äta, älska och leva livet fullt ut, to the max! Den 12 september kommer vi till Malmö, den 13 till Göteborg och den 17 september i Stockholm. Förutom Martina Haag träffar du bland annat Husmorsorna som pratar om kärleken till mat – coola Emma Hamberg & Anette Rosvall. Vi har biljetter kvar så kom and enjoy en riktig energikick tillsammans med oss.

Vill du ha mer av Martina redan snart? Hon är sommarpratare den 12 augusti.

PS: Kommer också ihåg när jag upptäckte henne första gången, hennes sköna krönikor i tidningen Mama för många år sedan som fick mig att skratta högt varje gång. Bäst var när hon skulle provsjunga inför Björn och Benny, gick sisådär dvs åt skogen 🙂  (Vill du läsa hennes krönikor finns de i bokform numera)

Hej från hemmajobbskontoret mellan OS och smultron

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Grönt är skönt – 4goodsmycke i limited edition! Livet är skört.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

augusti 2012
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: