Behind the scenes, Stockholm

maj 24, 2011 at 1:50 e m Lämna en kommentar

Halloj! Det var ju dags för sista Stockholmskvällen för säsongen igår – The Power of Joy – med Odd Mollys Per Holknekt, den trötta radhusmamman som blev stå upp komiker – Karin Adelsköld – och skarpa inspiratören & toolboxen Trine Grönlund. Och! Ett extranummer ; ) En hemlig gäst i form av en skönt sjungande Måns (MumsMums anyone?) Zemmerlöv. Det blev rätt lyckat, haha. Ja, att låta vår partner Seat lotta ut en fri hemkörning i en av sina bilar – körd av Måns himself. Tjejgänget fick skjuts hem till Älta. Vi fick höra Måns och Mo på sång och gitarr. Vuxna kvinnor blev plötsligt rätt fnittriga. Och det var ju liksom det som var meningen med hela kvällen. Att påminnas om skrattet (tack Karin som skapade skrattkonvulsioner hos många av oss, speciellt när hon drog upp klänningen över midjan och spatserade runt i strumbyxor & rumpvick på scenen). Här kommer förresten en pausbild på henne för att få en känsla av det hela. Detta sker vid soundcheck/påklädningen av mikrofonen, här med endast två personer i publiken (sen såg 700 stycken samma sköna strumpeben):

Mmm ; ) Haha, börjar skratta bara jag ser henne igen… Hursomhelst så känner jag att Per fullkomligt vibrerade och briljerade. Ser man honom så här in action så är det en nerv som gör sig påmind och vi blir alla liksom på helspänn. Men på ett bra sätt. Detta gör att det han säger har en djup inverkan. Närvaron är så total. Sen är det ju så att han är en oerhörd Doer och det var nog det som tog mest skruv – GÖR! Gör något så får du något gjort, sa han. Det enda sättet att få något gjort är att göööra något. Få aschelet ur vagnen baby, vänta inte på din tur. Gör.

Nu kör vi ännu en pausbild. Här kommer Måns behind the scenes – uppvärmning i korridoren.

Trine är en sann 4goodvän. En brinnande entreprenör och en bra sådan (driver just nu zentv där hon säljer videomoments med massa feelgood innehåll. Tänk en Mia Törnblom-bok á la video. The new way..). Så det är ju inte helt givet att hon DESSUTOM ska vara en så rackarns bra inspiratör. En av de bästa coacher vi vet (och så är hon inte ens det!! ; ) Trine manade oss att komma ihåg att välja frekvens. Skit i den brusiga radiokanalen som fräser och hackar – välj den som spelar funky funky sunny muuusic! Även om det är svårare ibland än andra gånger har du alltid ett val. Att gå från low frequency to high frequency. Inställningen är din grundplåt, use it.

Avslutar med The Cara Mia look ; ) Varmt tack alla som kom igår och hoppas att ni andra fick ett litet hum om kvällen på Rival. Vi ses!

Entry filed under: 4good, Möt 4goods inspiratörer. Tags: , , , , , , , , , .

Behind the scenes, Göteborg Tankar om träd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

maj 2011
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: