Tack för igår Malmö!

maj 10, 2011 at 3:40 f m Lämna en kommentar

Sitter i taxi på väg till Sturup. Solen håller på att gå upp över de grönt, grönt, gröööna ängarna. Här har sommaren fått ge järnet under de sista veckorna, läste att Malmö får 24 graders värme idag..
Känner mig sådär skönt avslappnad som man bara kan bli efter att 1. Knappt ha vaknat än efter att ha stigit upp five o clock.. 2. Ha avslutat 4goodsäsongen med en höjdarkväll på Börshuset i Malmö ; )
Tack alla som kom! Och det är ju bara att, ännu en gång, ödmjukt böja sig inför de inspiratörer som med sina historier och erfarenheter ‘gör skillnaden’, som mentala tränaren Michael Södermalm skulle ha sagt. Denna alfahanne som går ut på scenen och fullkomligt brinner för sin sak. Som får oss att skratta hejdlöst åt vårt och världens beteende samtidigt som han bjuder på rätt tuffa händelser ur sitt verkliga liv. Allt för att vi ska se, inse och förstå att vi har förmågan att göra och tänka nytt i framtiden. Det är ju också Zinat ett levande bevis på. Tjejen som flydde från Iran med sin son på ryggen i tjugoårsåldern ( typ då man själv satt och tentade, dansade till Madonna och undrade vad man skulle ha på sig). Vi har ju hört Zinat många gånger nu, men älskar hennes liknelser över hur Hennes burka fått falla men hur vi svenska kvinnor många gånger bär på en tyngre sådan. En mental burka som stänger in, tyglar oss och rättar in oss i leden. För vad ska andra tänka om man bara blev ”helt crazy och högljudd, sminkade sig för mycket och klädde sig som en påfågel”?? Hmm, precis som Zinat. Men hon skrattar och säger att det här livet är hennes fribiljett, hon har slängt den riktiga burkan och kommer aldrig begränsa sig mer. Emma rockade i vanlig ordning och solskenshistorian Christina Nilsson fick oss att dansa lite. Hehe, att röra sig luckrar upp den fysiska och mentala stelheten. Det som Emma förresten är så fenomenal att förmedla är just modet att våga. Att våga hoppa med lösa sloggitrosor och inte vara rädd för att stå med rumpan bar – det finns alltid mark på andra sidan och det finns Alltid någon där som hjälper dig att resa dig upp och borstar av dammet. Lovely metafor! Och ännu en 4goodkväll är över och allt är gott.

Entry filed under: 4good. Tags: , , , , , , , .

4goodkväll i Malmö Intim träff med Rebecca Walker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

maj 2011
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: