Häng med på en föreläsningsdag!

april 4, 2011 at 7:23 f m Lämna en kommentar

Strax efter nio måndag morgon ( klockan här på bloggen visar alltid fel!). Idag är det föreläsningskväll på Rival, 700 likasinnade 4goodsjälar ska peppas och inspireras på temat kärleken till dig själv och andra. Dagen, som inte slutar förrän vid tio ikväll, har just börjat. Har beslutat mig för att du ska få hänga på, lite timme för timme, för att se hur det kan vara. Målet får bli att ha gjort minst sex uppdateringar i detta inlägg idag. Gulp! Kommer det att funka? Anyway: här på kontoret är det folktomt, börjar med att hänga upp klänningen!

Pratade just med fina Ann Söderlund. Berättade att vi hade tema kärlek ikväll och då hände det sig som så att hon just stod på dagis och läste följande kärleksförklaringar: (tack för bidraget ; )

10.30 (riktig tid, inte bloggtid, vet inte vad den går på?)
Pratat med Carina som sitter hemma första delen av dagen och filar på manus. Carina är kvällens konferencier och det är lite pill med att få ihop alla bitar. Ingen och inget får glömmas bort. Projektledar-Tine och Sara är på plats på Rival allaredan och snart dyker det upp ett stort gäng packare från Academic Work. Vad de ska göra? Packa 700 goodiebags, såklart ; )
Själv laddar jag ned musik till kvällens introduktioner. Antar att vi någon gång måste använda oss av Beatles-låten All you need is love – eftersom det är namnet på tillställningen – men vet inte var ännu. Laddar ned ändå. Sedan har jag just plockat ihop en lite ”roligare” aktivering för vår partner Hemfrid. På deras foajébord ställer vi idag ”vårbuketter” med städborstar, ljus, tapetrullar (ja, de har ju hur många olika hemservicetjänster som helst). Voilà:

12-tiden! Sprang ned till grannbutiken Årstiden – se fina bilder ovan – och pratade om vilka grejer som ska med budet klockan två. Mona, som vi ser här ovan, driver Årstiden sedan många år tillsammans med kompisen Anna Karin. Vi är jätteglada att det är just grejer härifrån som kommer att göra kvällens scen så grann, så grann! Nu kom våra nya praktikanter in genom dörren. Snart får ni nästa rapport ; )

Tre-tiden… Carina har landat! Liksom ännu en klänning ; ) Slutfix med allt från mer manus till reklamfilmer att ladda ned, nya powerpointbilder från föreläsare, med mera med mera.

Hmmm, och nu är jag hemma… Klockan är tio över tolv.. Efter tre hände det ingenting på bloggen men desto mer hos oss. Vid den tiden går allt rasande fort och till slut hade jag och Carina satt oss i bilen mot Rival. Kolla scenen, lägga in sista minuten filmer i datorn, soundcheck och hälsa fina föreläsare välkomna. Programstart 18.30. Nervöst! Hur det gick? Bra. Jättebra ; ) Avlägger rapport imörn!

Entry filed under: 4good. Tags: , , , .

Lou, vilken kraftkälla! Dagen efter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

april 2011
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: