Zinat och zen på Yasuragi

februari 15, 2011 at 11:33 f m Lämna en kommentar

I och med helgens fina get away till Hasseluddens Yasuragi infann sig radioskugga i båda bemärkelsena; täckningen inget bra och vilan/härvaron var hög. Vi var nära hundra likasinnade som kommit för att vara extra kärleksfulla mot oss själva dagen och dygnet mot alla hjärtans dag. Vi renade oss i japanska bad och inspirerades till mer mod och passion av matkreatören Monika Ahlberg. Yoginin Ulrica Norberg ledde Heartyoga och berättade om Mindfood. Efter en 4-rätters middag avslutade vi dagen med oemotståndliga Zinat. Kvinnan som flydde från Iran med sitt barn på ryggen, som arbetat som korvgubbe, syo-konsulent och numera är stå upp komiker. En cool katt med fler än nio liv. Med hjärna och hjärta i perfekt balans höll hon oss fångade mellan skratt och djupa känslor. En sann innerlighet spreds i salen och allt var gott ; )
Vi lämnade Hasseludden med utslätade (hm kändes i alla fall så..) rynkor och mjuka axlar & käkar. Lärdom: skjut inte upp Zen till Sen! Det hinner ju lagras så mycket i väntan på ett retreat eller en semester. Like you didn’t know, men ändå; låt oss påminna varandra. Kram!


Raffigaste mat-tanten i stan lägger ut prillan och gör sig redo för scenen. Cool som en pistol tycker vi om Monika, denna storsäljande kokboksförfattare och legendariska skapare av Rosendals trädgårdscafe.

Entry filed under: Möt 4goods inspiratörer. Tags: , , , , , , , , , , , .

Happy valentine! Sen lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

februari 2011
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: