Bokfrukost med smarta Ulrika med fler

januari 24, 2011 at 7:57 f m 4 kommentarer

Vilken rolig fredagsmorgon jag och Carina hade. Klockan strax efter åtta träffades vi på cykelkungen Grimaldis nyöppnade cykelbutik och café nära Stureplan i Stockholm. Bonnierförlagen hade bjudit in till bokfrukost i hälsans tecken. Nysläppta böcker och deras författare skulle presenteras. Vi fick möta fyra supersköna personligheter som skrivit bra och kloka böcker om hur vi kan ta tag i vår hälsa och i våra liv. För oss var det extra roligt att både kolla in (vi har barn och tänker jämt på hur vi ska äta bra i familjen) och sedan prata med journalisten och kostrådgivaren Ulrika Hoffer. Ulrika har givit ut boken Råsmart familj, en bok där hon tipsar om hur vi kan äta och sova bättre. Få mer energi över till annat. Själv menar hon att genom att lägga om sin kost (bort med de vita synderna mjöl, mjölk o socker…) så fick hon tid till att skriva sin bok… ; ) Anyway: när vi pratar med henne visar det sig att hon gått på flera av 4goods inspirationskvällar under åren. Att hon var så tidig att hon till och med gick på vår heldag om work-life balance för, vad var det? 5 år sen? Här lyssnade hon på danska inspiratören – författare till boken Mamma en karriärfördel Kirsten Stendevad och blev såld på henne. Så när Kirsten nu lanserat Millioneusemetoden i Danmark så hade Ulrika åkt dit för att delta i kursen. Och, som hon säger; ”jag blev helt såld – kursen har förändrat mitt liv! Om ni behöver en testimonial – be mig!”. Hihi, det tyckte vi var roligt. Kirsten kommer nämligen hit och ger en helkväll på temat mer tid – mer pengar, den 9 mars närmare bestämt. Coachen Susanne Pettersson fick vi också höra (det hoppas vi att ni 4goodare också kommer göra…), liksom kostdoktorn Andreas Eenfeldt och journalisten Jonas Leijonhufvud. Andreas har skrivit Matrevolutionen och Jonas Bli en ny man på 60 dagar. Hur bra som helset att gå iväg och själva få inspiration utifrån. Love it!

Här har vi Ulrika! Hoppas på att kunna erbjuda er en 4good Morning med henne. Vad säger du?

Entry filed under: 4good.

Mot en ny formtopp Post it för livet…

4 kommentarer Add your own

 • 1. Cecilia  |  januari 25, 2011 kl. 2:27 e m

  Ja!!4good frukost med henne tycker jag ni ska satsa på!

  Svara
  • 2. 4goodliving  |  januari 25, 2011 kl. 2:30 e m

   Hehe vi tänkte väl det! Vi får fråga henne pronto

   Svara
 • 3. Tove  |  januari 28, 2011 kl. 10:49 f m

  Det är ju väldigt synd att ”Mamma-en karriärfördel” inte längre finns att få tag på i handeln. De har den inte heller på vårt bibliotek. Blev sugen på att läsa den när jag läst på Ulrikas hemsida, men tji. Kan man få tag på den någonstans?

  Svara
  • 4. 4goodliving  |  januari 28, 2011 kl. 12:03 e m

   Nej, jag vet.. Men vi har några stycken kvar här på kontoret.. Maila Sara.skifs snabel-a 4good.se så kommer hon att hjälpa dig. Hoppas vi ses på Millioneuse-kvällen 9 mars! Sol på di

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

januari 2011
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: